ENESTÅENDE

Små batcher af høj kvalitet og vores krævende, unikke pleje giver druer, der med forfatterens eller skabernes dygtighed og visdom fører fra en omhyggelig, lang proces til i sidste ende at blive drømmen om en uforlignelig vin.

VARIETYS

  • Tempranillo
  • Merlot
  • Airen
  • Chardonnay
  • Cavernet saugvignon
  • Rosé
  • Brut
  • Merlot Orgánico
  • Chardonnay Orgánico
  • Brut Orgánico

ALKOHOLFRI

DEALCOHOLAZATION PROCESS
For at opnå god ikke-alkoholholdig vin skal vi først fremstille bulkvin af god kvalitet, som senere vil være under deal-alkoholiseringsprocessen.

Til denne proces bruger vi fordampningsteknikken med vakuumdestillation. Dette system er mindre aggressivt end den konventionelle ekstraktionsteknik. Ved at bruge dette fordampningssystem bevares aromaerne og smagene korrekt, og på samme tid er der ikke så stor risiko for at savne de aromatiske komponenter i vin.

Som et resultat opnår vi ikke-alkoholisk vin, der holder al aroma, smag og kropsegenskaber af almindelig vin, men uden alkohol. Desuden bevarer det også de gode komponenter til vores helbred, der allerede findes i den originale vin, såsom polyphenoler, anthocyaniner og antioxidanter.


LUSSORY 0,0 VIN | PREMIUM NON- ALCOHOLIC

✔ Vi er stolte over at kunne annoncere og præsentere de første vine, der har 0% alkoholindhold, er 100% rene.

✔ LUSSORY er ankommet som en unik vin, der ikke kan gentages.

VARIETER: MERLOT-TEMPRANILLO-CHARDONNAY ROSÉ-AIRÉN-SPARKLING

NATURLIG

Vin er en naturlig skat, der er god til polyfenoler, og har resveratrol som et af disse elementer. Dette stof er fyldt med antioxidanter, som hjælper os med at forbedre og pleje vores blodkar. dette er altid blevet betragtet som meget

ANTIOXIDANTER

De antioxidanter, som vinen indeholder, kan forhindre hjerte-kar-sygdomme, da disse komponenter øger niveauet af godt kolesterol og skaber en beskyttende effekt i arterierne.

RESVERATROL OG VIN

Resveratrol er et antioxidantstof, der findes i vin, hvilket kan hjælpe med at forhindre nogle sygdomme. Det findes hovedsagelig i rød drueskind og frø såvel som i nogle frugter, såsom solbær og brombær. Mængden, der findes i vin, afhænger af flere faktorer, såsom vinmarkernes plantningssted, høsttid osv.

 

RESVERATROL 


Dette er nogle af de største fordele for helbredet, som har vist sig at være forbundet med resveratrol:

Hæmmer spredning af fedtceller og kolesterol.
En stor anti-aging magt.
Forbedring af den kardiovaskulære funktion og reducering af risikoen for nogle sygdomme.
Antiinflammatorisk virkning.
Nyttigt supplement til at reducere blodtrykket.
Selvom du kan finde resveratrol i kapsler (på grund af de mange fordele, det har), er det meget mere tilrådeligt og behageligt at få fordelene ved det, mens du har et glas vin.